LeverandørService

Dalgaards giver dig nu mulighed for at betale dine regninger via LeverandørService.

Tilmeld dig leverandørservice her

LeverandørService udbydes i samarbejde med PBS og er en parallel til betalingsservice – blot er der tale om betalinger mellem virksomheder.
Med LeverandørService skal du ikke tænke på betalingsfrister eller rykkere. Beløbene bliver automatisk trukket fra din konto på forfaldsdagen, så vi har pengene til tiden, og så du har pengene længst muligt.

Dine fordele er mange:
·         Du er sikker på at betale til tiden
·         Du får ingen rykkere
·         Lettere administration
·         Mulighed for tilbageførsel af beløb ved kreditnotaer

Det er helt gratis at betale med LeverandørService. udfyld blot nedenstående blanket med dit CVR nummer, kontooplysninger og betalingskundenummer. Så er du tilmeldt. Din tilmelding registreres med det samme. Du skal derfor ikke betale flere regninger manuelt - heller ikke regninger, som du allerede har modtaget fra os.

Har du spørgsmål til LeverandørService er du velkommen til at kontakte os på info@dalgaards.com eller på tlf. 55 99 09 10. Du kan ligeledes finde mere information på www.pbs.dk

Dine oplysninger behandles fortroligt og transmitteres direkte til PBS over en krypteret linie (128 bit SSL). Det betyder, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS.

Tilmeld dig leverandørservice her