​BWT-filter til blødgøringsanlæg i storkøkkener

Skal du bruge et BWT-filter? Hos Dalgaards ApS har vi specialiseret os i storkøkkener og forskellige former for reservedele og udstyr såsom BWT-filtre til blødgøringsanlæg. Vi leverer typisk til hoteller, restauranter, plejehjem, kantiner og hospitaler i København og på resten af Sjælland.

Blødt og filtreret vand uden den genstridige kalk

Vi har mere end 20 års erfaring med at servicere storkøkkener, og vi kan levere en bred vifte af udstyr og mærker. Vi tilbyder både salg, levering og service, og vi har fordelagtige priser, hvis du gør dit køb hos os.

Vi kan blandt andet tilbyde BWT-filtre til blødgøringsanlæg, så I får adgang til blødt og filtreret vand med endnu bedre smag.

Et BWT-filter reducerer omfanget af kalk til et absolut minimum. Dermed bliver det samtidig nemmere at holde den genstridige kalk nede uden brug af skrappe rengøringsmidler.

Kontakt os i dag for et tilbud på et BWT-filter

Du er velkommen til at høre mere om vores filtre til blødgøringsanlæg, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på et BWT-filter.

Du kan ringe til os på telefon 23 35 64 25 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@dalgaards.com. Derefter hører du fra os hurtigst muligt.

​​

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, som helt uforpligtende kan hjælpe jer med at få dækket de udstyrsbehov I måtte have.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller ønsker du et godt tilbud, så send os meget gerne en e-mail i dag med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

DALGAARDS ApS

Erhvervsvej 16
​4720 Præstø


CVR: 31580137 

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 35 64 25

✉ E-mail: info@dalgaards.com

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-14.00​