Opgradér dit køkken med en Unox ovn

Vi leverer og monterer forskellige store ovne

Har du et industrikøkken, og leder du efter en stor kvalitetsovn, du kan opgradere køkkenet med? Ved Dalgaards ApS sælger, leverer og monterer vi Unox ovne til restauranter, hoteller, kantiner, offentlige institutioner og meget andet. 

Med en Unox ovn får du et produkt af højeste kvalitet, som du altid kan regne med. Det er nemlig ikke tilfældigt, at ovne fra Unox er blandt de mest populære i hele verden.

Skal du have leveret en ny ovn til dit storkøkken i København eller et andet sted på Sjælland, så kan vi stå for det. Vi servicerer også alle vores produkter, så du altid er sikret en velfungerende og velholdt ovn. Udover vores ovne kan vi tilbyde et stort udvalg af storkøkken-udstyr, og du kan således få installeret en komplet løsning hos os.

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, som helt uforpligtende kan hjælpe jer med at få dækket de udstyrsbehov I måtte have.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en Unox ovn efter dine behov

Hos os kan du få en Unox ovn, der passer til dine behov. Vi kan blandt andet tilbyde kombiovne, konvektionsovne, bageriovne og bake off-ovne, og vi kommer og monterer din Unox ovn for dig. Uanset om du skal masseproducere brød, tilberede kød og grøntsager eller bage frossent bagværk, så har vi ovnen til dig.

Vores ovne kan fås i mange forskellige størrelser, så du kan også finde en Unox ovn, der passer ind i dit storkøkken.

Vi har 20 års erfaring med at levere og servicere udstyr til storkøkkener. Vi har derfor kompetencerne og ekspertisen, der sikrer dig, at du får en løsning af højeste kvalitet – hver gang vi hjælper dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du lyst til at vide mere om vores Unox ovne, så er du velkommen til at kontakte os. Hvis du ønsker et tilbud på levering, montering eller service på din ovn, så udformer vi gerne en uforpligtende pris til dig. Hos Dalgaards ApS hjælper vi dig altid med de bedste løsninger til fornuftige priser.

Kontakt os

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller ønsker du et godt tilbud, så send os meget gerne en e-mail i dag med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

DALGAARDS ApS

Erhvervsvej 16
​4720 Præstø


CVR: 31580137 

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 35 64 25

✉ E-mail: info@dalgaards.com

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-14.00​