OM OS

Dalgaards ApS er et familiedrevet virksomhed, som startede op i år 2001.

​Firmaet blev etableret som en service virksomhed med Autorisation i køl & Frys, el, vvs og salg af reservedele. Salg og service af storkøkken indenfor hoteller, restauranter, hospitaler, plejehjem samt private og offentlige kantiner m.m.

Med en baggrund indenfor branchen i mere end 20 år har firmaet oparbejdet en god og fast kundekreds i løbet af årene.

Kvalitet og driftsfordele lægger os meget på sinde og det er derfor med stor glæde, at vi kan bryste os af vores leverandør samarbejde med så store og velkendte firmaer indenfor branchen som: Gram/Hoshizaki, Bjørn, Daikin, BWT, Winterhalter og Zanussi professional som hører til blandt vores leverandører.

I samarbejde med dygtige samarbejdspartnere i Danmark, kan Dalgaards ApS i dag tilbyde alt lige fra projekter til erstatningssalg, service og montage, samt after sales service.

Kontakt os

Dalgaards Storkøkken blev etableret i år 2001 af Lars Dalgaard.

Firmaet blev etableret som en service virksomhed med salg af reservedele og service af storkøkken indenfor hoteller, restauranter, hospitaler, plejehjem samt private og offentlige kantiner.​

Ring til os på 55 99 09 10

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, som helt uforpligtende kan hjælpe jer med at få dækket de udstyrsbehov I måtte have.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller ønsker du et godt tilbud, så send os meget gerne en e-mail i dag med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

DALGAARDS ApS

Erhvervsvej 16
​4720 Præstø


CVR: 31580137 

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 35 64 25

✉ E-mail: info@dalgaards.com

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-14.00​