Bestil et Gram køleskab til dit storkøkken hos os

Leder du efter nyt udstyr til dit storkøkken, er du kommet til det helt rette sted. Hos Dalgaards Storkøkken har vi mere end 20 års erfaring med at levere køkkenudstyr og reservedele til storkøkkener hos erhverv og private. Vi leverer til storkøkkener i hele København samt resten af Sjælland og yder derudover service på alle typer af storkøkkener og samtlige mærker. I samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere er du sikker på at få den bedste service hos os.

Vælg et Gram køleskab, hvis du vil have høj kvalitet og tidløst design

Der findes mange forskellige modeller af Gram køleskabe, heriblandt finder du også Gram fryser og Gram køle- og fryseskab. Hos Dalgaards ApS forhandler vi alle typer af Gram køleskabe, primært til erhverv, men også til private. Vi leverer, installerer og servicerer dit Gram køleskab og resten af dit storkøkken.

Uanset hvilket Gram køleskab du vælger, kommer det i et tidløst design.

De fås både store og små, med glaslåge, med fryser, som integrerede og som fritstående køleskabe, og, hvis du ønsker det, i rustfrit stål.

Priser på et Gram køleskab

Gram køleskabene varierer meget i pris. De fås fra helt ned til kr. 2.000,- og op til kr. 15.000,-. Det er naturligvis meget afhængigt af, hvilken model du ønsker, hvor stort køleskabet skal være, hvor mange funktioner du ønsker osv.

Kontakt os for mere information

Har du brug for mere viden om vores services eller et af de Gram køleskabe, som findes her på siden, må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vores venlige medarbejdere står altid klar til at give råd og vejledning til dit køb af udstyr til storkøkkenet. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit nye køkkenudstyr.

Du kan fange os på telefon 23 35 64 25 eller e-mail info@dalgaards.com.

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, som helt uforpligtende kan hjælpe jer med at få dækket de udstyrsbehov I måtte have.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller ønsker du et godt tilbud, så send os meget gerne en e-mail i dag med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

DALGAARDS ApS

Erhvervsvej 16
​4720 Præstø


CVR: 31580137 

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 35 64 25

✉ E-mail: info@dalgaards.com

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-14.00​