Installation og service af luft til luft-varmepumpe

Vi tilbyder energivenlige varmeløsninger

Leder du efter en varmeløsning, der er energibesparende og derfor både er klimavenlig og kan give dig besparelser på varmeregningen? Så er en luft til luft-varmepumpe meget vel det oplagte valg for dig. 

Ved Dalgaards ApS tilbyder vi salg og service af kvalitetsvarmepumper, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den bedste varmeløsning for dig.

Vi leverer og yder service på luft til luft-varmepumper for et bredt udvalg af kunder – både store og små – på hele Sjælland, herunder i København. Med mere end 20 års erfaring og med autorisering inden for køl og frys kan du trygt stole på, at vi har produkterne og kompetencerne, du har brug for.

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, som helt uforpligtende kan hjælpe jer med at få dækket de udstyrsbehov I måtte have.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få din luft til luft-varmepumpe professionelt monteret

For at sikre optimal drift af din luft til luft-varmepumpe kan du med fordel få kyndige professionelle til at stå for montering af varmepumpen. Vi sørger nemlig for, at din nye varmeløsning kører som den skal og til fuld effekt, mens vi også tilbyder service af din varmepumpe, så den løbende vedligeholdes ordentligt.

​​

Vil tilbyder et stort udvalg af forskellige varmepumper, der alle er miljøvenlige og økonomisk fornuftige valg. Du kan blandt andet få en varmepumpe af mærket Daikin, der er af høj kvalitet og har et lavt støjniveau. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den bedste luft til luft-varmepumpe til dine behov.

​Kontakt os og høre mere om vores varmepumper

Hvis du vil høre mere om vores forskellige varmepumper, eller hvis du vil bestille professionel installation af varmepumpe, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om vores produkter og priser, og vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får præcist den løsning, der passer bedst til dig.

​​

Kontakt os

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller ønsker du et godt tilbud, så send os meget gerne en e-mail i dag med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

DALGAARDS ApS

Erhvervsvej 16
​4720 Præstø


CVR: 31580137 

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 35 64 25

✉ E-mail: info@dalgaards.com

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-14.00​