​Kølerum og fryserum fra Porkka

​Hos Dalgaards ApS tilbyder vi salg af kølerum og fryserum fra Porkka. Porkka har udviklet en ny serie køle- og fryserum, Mark4, der er endnu mere effektive, økonomiske, lette at rengøre, slidstærke, praktiske og frem for alt, støjsvage. Vi forhandler fryse- og kølerum for kunder København samt på hele Sjælland.

Porkkas standardrum er produceret under de skarpeste krav til miljøet – helt uden anvendelse af HCFC og CFC. Deres produktion kontrolleres løbende på baggrund af producentens certificering under ISO-9001 og miljøcertificeringen ISO-14001.

Alle gulv- og loftpaneler er som standard isoleret med 80 mm polyurethan skur (K-værdi 0,25 W/m2 K) og kan i de fleste modeller tilbydes med 100 mm isolering (og K-værdi 0,21 W/m2 K). Alle kølerum kan leveres med eller uden gulv samt, afhængigt af installationsforholdende, med indbygget aggregat og ekstern placeret kompressor.

​​

Mange forskellige slags køle- og fryserum

Porkkas standardsortiment omfatter enkelt- eller kombinationsrum i størrelser fra 900x1200 mm i grundareal med spring i grund målene på 300 mm op til 3600 mm og ubegrænset i længden. Rummene leveres som standard i højderne 2100 mm og 2400 mm. 

​I tillæg til det anførte, tilbyder vi speciallavede rum efter specifikke mål og indretninger. Alt sammen med samme høje krav til kvalitet og brugeranvendelighed.

Porkkas kølerum og fryserum samt aggregater er som standard udstyret med elektronisk styring med automatisk afrimning og genfordampning. Aggregaterne er dimensioneret efter rummenes anvendelse som lagerkøl og fryserum. Lys og karmvarme er inkluderet.

Kontakt os for at høre mere om kølerum

Er du interesseret i en konkret pris på vores fryserum eller kølerum, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Vi informerer dig gerne om autoriseret køleservice i storkøkken og andre ting.

Kontakt os allerede i dag på telefon 23 35 64 25 eller e-mail info@dalgaards.com

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, som helt uforpligtende kan hjælpe jer med at få dækket de udstyrsbehov I måtte have.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller ønsker du et godt tilbud, så send os meget gerne en e-mail i dag med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

DALGAARDS ApS

Erhvervsvej 16
​4720 Præstø


CVR: 31580137 

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 35 64 25

✉ E-mail: info@dalgaards.com

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-14.00​