Winterhalter opvaskemaskine og andre mærker forhandles her

Er du på udkig efter en ny opvaskemaskine? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Dalgaards ApS forhandles et stort udvalg af opvaskemaskiner, f.eks. en Zanussi opvaskemaskine. Vi servicerer primært erhvervskunder, hvor vi kan tilbyde forskellige smarte modeller. Vi står til rådighed i København og på resten af Sjælland.

En god opvaskemaskine er uundværlig i et moderne og effektivt storkøkken. Her på siden forhandles et stort udvalg af forskellige opvaskemaskiner fra de anerkendte mærker: Winterhalter og Zanussi. Vi garanterer høj kvalitet til lave priser samt kompetent rådgivning fra professionelle fagfolk, når du samarbejder med os.

Vi forhandler opvaskemaskiner til forskellige behov

I vores udvalg af opvaskemaskiner tilbyder vi forskellige modeller. Dette gør os i stand til at imødekomme forskellige behov.

Uanset om du er på udkig efter en Winterhalter opvaskemaskine til hotellets køkken eller en Zanussi opvaskemaskine til virksomhedens kantine, så finder du det her hos os. 

Vi tilbyder følgende modeller:

  • ​Hætteopvasker – automatisk, isoleret
  • ​Hætteopvasker – manuel, isoleret
  • ​Underbordsopvasker

Uanset om du vælger en Winterhalter opvaskemaskine eller en Zanussi opvaskemaskine, så kan vi garantere dig en kvalitetsmaskine med en lang holdbarhed. Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilken model der passer bedst til dine behov.

Hør mere om Zanussi opvaskemaskine

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke opvaskemaskiner vi kan tilbyde dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Hos os er du garanteret god service og en attraktiv pris.

Vi kan kontaktes på telefon 23 35 64 25 eller på e-mail info@dalgaards.com, så vender vi tilbage snarest muligt.

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, som helt uforpligtende kan hjælpe jer med at få dækket de udstyrsbehov I måtte have.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller ønsker du et godt tilbud, så send os meget gerne en e-mail i dag med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

DALGAARDS ApS

Erhvervsvej 16
​4720 Præstø


CVR: 31580137 

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 35 64 25

✉ E-mail: info@dalgaards.com

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-14.00​