Daikin varmepumpe tilbyder vi salg og service af

Er du på udkig efter en ny varmepumpe? Eller trænger din nuværende Daikin varmepumpe til at blive serviceret? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Dalgaards ApS tilbydes professionelt salg og service af varmepumper fra Daikin. Vi servicerer kunder fra København og det resterende Sjælland.

Hos Dalgaards ApS er vi autoriseret inden for bl.a. køl og frys. Dette betyder f.eks., at vi har stor erfaring inden for forskellige typer varmepumper. Du kan derfor trygt lade os stå for levering eller servicering af din varmepumpe. Hos os er du garanteret professionelle løsninger til fordelagtige priser.

Derfor er en Daikin varmepumpe et godt valg

Hvis du leder efter en ny varmepumpe, så kan du med fordel kigge nærmere på en fra Daikin. Med en varmepumpe fra denne leverandør er du nemlig sikret høj komfort og effektivitet.

Varmepumperne er desuden miljøvenlige og et godt valg økonomisk. Derudover får du høj kvalitet og et lavt støjniveau, når du vælger en Daikin varmepumpe.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for køl og frys, og derfor ved vi, hvordan en varmepumpe skal håndteres. Vi kan hurtigt installere din nye eller servicere din nuværende varmepumpe til en god pris. Vi holder naturligvis altid alle vores aftaler, og vi tilbyder altid professionel rådgivning og vejledning.

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for Daikin varmepumpe, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe mange forskellige slags kunder med veludførte løsninger.

Kontakt os på telefon 23 35 64 25 eller på e-mail info@dalgaards.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer.

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, som helt uforpligtende kan hjælpe jer med at få dækket de udstyrsbehov I måtte have.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller ønsker du et godt tilbud, så send os meget gerne en e-mail i dag med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

DALGAARDS ApS

Erhvervsvej 16
​4720 Præstø


CVR: 31580137 

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 35 64 25

✉ E-mail: info@dalgaards.com

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-14.00​